Django Wagner deelt kerstpakketten uit.

Op maandag 21 december zal de Nuenense zanger Django Wagner samen met de Kerstman kerstpakketten uit gaan delen aan oudere dorpsgenoten, die ziek of eenzaam zijn of iets bijzonders meegemaakt hebben.
Deze actie is een persoonlijk initiatief van Franca Mulkens van de Griek uit Nuenen. Al een paar jaar wordt rond deze tijd door haar met vrijwilligers een kerstdiner aan ouderen aangeboden in het restaurant aan de Vincent van Goghstraat, waar de Kerstman dan opwachting maakt, gezongen wordt door gastzangeressen en waar uiteraard geheel belangeloos door – vaste klant en dorpsgenoot – Django Wagner zijn bekende nummers ten gehore brengt, waarop menig oudje nog een dansje waagt. Zo wil zij in deze tijd de ouderen een hart onder de riem steken met iets lekkers en een bemoedigend woordje als licht in de duisternis.
Door de Covid-19 maatregelen is dit nu echter niet mogelijk en is het Franka met hulp van diverse sponsoren gelukt om een aantal kerstpakketten samen te stellen, die op maandagmiddag 21 december door de Kerstman en Django Wagner persoonlijk zullen worden afgeleverd bij de ouderen. Helaas kan Django, ook vanwege de Covid maatregelen, niet zingen. Zijn nummers zijn uiteraard op verschillende manieren te downloaden zoals bij Spotify en You Tube.
De kerstpakketten konden worden gerealiseerd met sponsoring van ORT Nuenen (veelal oude tafelaars van Tafelronde 187 Nuenen), Erma Verpakkingen, Corries Visstekje, Haar en Wonderwaar en uiteraard De Griek in Nuenen.

Eén antwoord op “Django Wagner deelt kerstpakketten uit.”

  1. Geweldig leuke actie. Zeker nu met die COVID-19 wanneer de restaurants het toch al zo moeilijk hebben. Wanneer het weer mogelijk is gaan wij een keer bij Franka Mulkens eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *